If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги тая снимка я имам на пц-то от сумати и години, нямам идея кога и къде я набарах.... според вас как става тоя номер, като изключим резания покрив изглежда не уникално ами незнам какво! жестоко е.....
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0 Never Give Up! Just keep walking... ®
ми аз като гледам тавана е резнат горе долу на равнището на седалката. Май не е проблем, ако е със стандартните седалки да може да седне някой с нормален ръст да речем.....
1986 Alfa Romeo Sprint ex.
1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
1999 Citroen Saxo 1.0 Never Give Up! Just keep walking... ®
Веждите на калниците са доста по-големи, а за тавана нямам какво да кажа......сигурно на петокласник главата няма да опира
Ако не беше пипан тавана по би ми харесал...просто оригинално на Спринт тавана е много специфичен и в комбинация със задния джам е най-красивото в модела.
Напълно е възможно, но ходи му прави стъкла после, а с подходяща седалка, без тапицерия на тавана и преправяне може и някой дългун като мене да се събере вътре. Клипчето няма общо, не му е мястото в тази тема.
За едно съм сигурен GTA ми харесва много повече - мое мнение А относно тази чопнатата Алфа ... не мисля, че е добра идея иначе сигурно може да се получи но човека вътре няма да е седнал
Comment